Ο περμεατός παράγεται από φρέσκο αποβουτυρωμένο παστεριωμένο γάλα, που σχηματίζεται μετά από την υπερδιήθηση του γάλακτος για την εξαγωγή πρωτεϊνών και λιπαρών. Στη συνέχεια, το προϊόν ξηραίνεται χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές ψεκαστικής ξήρανσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το προϊόν ονομάζεται "αποπρωτεϊνωμένος ορός" όταν προέρχεται από τον ορό.
Χάρη στο γεγονός ότι ο περμεατός ορού είναι πλούσιος σε λακτόζη αλλά χαμηλός σε πρωτεΐνες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή γλυκών, προϊόντων αρτοποιίας και λιπαρών. Επίσης, προστίθεται στην παραγωγή παγωτών, επεξεργασμένων τυριών, ποτών και καλλυντικών.
Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος 80% (WPC 80) παράγεται από γλυκό ορό γάλακτος χρησιμοποιώντας μια προηγμένη διαδικασία υπερδιήθησης σε χαμηλή θερμοκρασία. Αυτή η σκόνη δεν έχει γεύση και μπορεί επομένως να λάβει οποιαδήποτε γεύση ή άρωμα. Ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές αυτού του προϊόντος είναι τα διαιτητικά τρόφιμα και η αθλητική διατροφή, αλλά η γκάμα είναι ευρεία.
Το Permeate παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο αποβουτυρωμένο γάλα, το οποίο σχηματίζεται μετά την υπερδιήθηση του γάλακτος για την εξαγωγή πρωτεϊνών και λιπαρών. Το προϊόν στη συνέχεια ξηραίνεται χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές ψεκαστικής ξήρανσης. Το προϊόν ονομάζεται μερικές φορές "αποπρωτεϊνωμένος ορός" όταν προέρχεται από τον ορό γάλακτος.
Χάρη στο γεγονός ότι ο ορός γάλακτος είναι πλούσιος σε λακτόζη αλλά φτωχός σε πρωτεΐνη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή γλυκών, αρτοσκευασμάτων και λιπαρών. Προστίθεται επίσης στην παραγωγή παγωτού, επεξεργασμένου τυριού, ποτών και καλλυντικών.
Η καζεΐνη από πυτιά προέρχεται από αποβουτυρωμένο γάλα που έχει πήξει με πυτιά. Μετά την πήξη, το προϊόν διαχωρίζεται από τον ορό γάλακτος, συμπυκνώνεται και ξηραίνεται.
Η καζεΐνη που προέρχεται από πυτιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή λειτουργικών τυριών, κλινικής διατροφής, συμπληρωμάτων για fitness, σαλτσών και ντρέσινγκ, αλειμμάτων, γαστρονομικών σπεσιαλιτέ.
Ο περμεάτης παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο αποβουτυρωμένο γάλα, που σχηματίζεται μετά από την υπερδιήθηση του γάλακτος για την εξαγωγή των πρωτεϊνών και των λιπαρών. Το προϊόν στη συνέχεια ξηραίνεται με τη χρήση προηγμένων τεχνικών ψεκαστικής ξήρανσης. Το προϊόν ονομάζεται μερικές φορές «αποπρωτεϊνωμένος ορός γάλακτος» όταν προέρχεται από τον ορό γάλακτος.
Λόγω του γεγονότος ότι ο περμεάτης ορού γάλακτος είναι πλούσιος σε λακτόζη αλλά φτωχός σε πρωτεΐνες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή γλυκισμάτων, αρτοσκευασμάτων και λιπαρών. Προστίθεται επίσης στην παραγωγή παγωτού, λιωμένου τυριού, ποτών και καλλυντικών.
Η καζεΐνη από το πυτιά παρασκευάζεται από αποβουτυρωμένο γάλα που έχει πήξει με πυτιά. Μετά την πήξη, το προϊόν διαχωρίζεται από τον ορό, συγκεντρώνεται και ξηραίνεται.
Η καζεΐνη από πυτιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή λειτουργικών τυριών, κλινικής διατροφής, συμπληρωμάτων γυμναστικής, σαλτσών και ντιπ, αλειμμάτων, εκλεκτών τροφίμων.
Η ξινή καζεΐνη παράγεται από παστεριωμένο και αποβουτυρωμένο γάλα που έχει πήξει με υδροχλωρικό οξύ. Μετά την πήξη και τη δημιουργία του πήγματος, αυτό διαχωρίζεται και πλένεται από τις πρωτεΐνες ορού γάλακτος για να καθαριστεί το τελικό προϊόν. Στη συνέχεια, συμπυκνώνεται, αλέθεται και ξηραίνεται.
Το τελικό προϊόν έχει μορφή λεπτόκοκκης, σκόνης με ανοιχτό χρώμα, με ουδέτερη οσμή και γεύση.
Η Foodcom SA παρέχει φυσική και φρέσκια ξινή καζεΐνη με μέγεθος κόκκων από 30 έως 90.
Η απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος παράγεται μέσω συγκέντρωσης και καθαρισμού του συμπυκνώματος πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC) για να μειωθεί η περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες του ορού. Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω διαχωρισμού με μεμβράνες ή ανταλλαγής ιόντων. Η WPI είναι ένα προϊόν με την υψηλότερη καθαρότητα και συγκέντρωση πρωτεϊνών.
Τα γάντια νιτριλίου Extra Safe χωρίς σκόνη και μη αποστειρωμένα εντυπωσιάζουν με το ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό νιτριλίου τους. Είναι ελαστικά, πολύ ανθεκτικά και μακράς διαρκείας, επομένως κατάλληλα για βαριά χρήση και μακροχρόνια χρήση. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά σε λίπη και λάδια. Το απορρίψιμο γάντι διαθέτει κυλιόμενο μανίκι και υφή στην επιφάνεια για επιπλέον πρόσφυση. Το Extra Safe παρέχει στον χρήστη επαρκή αντίσταση σε χημικούς και βιολογικούς κινδύνους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδανικά στη βιομηχανία, το εργαστήριο, τη βιομηχανία τροφίμων και για ιατρικούς σκοπούς.
SKU:G30170*K1000
Μέγεθος:S-XL
Η καζεΐνη που παράγεται από πυτιά προέρχεται από αποβουτυρωμένο γάλα που έχει πήξει με πυτιά. Μετά την πήξη, διαχωρίζεται από τις πρωτεΐνες ορού, τη λακτόζη και τα μέταλλα για να καθαριστεί το τελικό προϊόν. Στη συνέχεια, συμπυκνώνεται και ξηραίνεται.
Το τελικό προϊόν έχει μορφή λεπτόκοκκης, σκόνης με κρεμώδη-λευκή απόχρωση, με ουδέτερη οσμή και γεύση.
Η Foodcom SA παρέχει φυσική και φρέσκια καζεΐνη πυτιάς με μεγέθη από 30 έως 90.